Υποψήφια διδάκτωρ στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με θέμα Διδακτορικής διατριβής: Οι σκηνικές προσεγγίσεις του Άμλετ (τέλη 20ου- αρχές 21ου αι.) στην Ευρώπη και η εικόνα του δυτικού πολιτισμού. (επιβλέπων καθηγητής: Πλ. Μαυρομούστακος). Παρακολούθησε το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα του ίδου τμήματος με θέμα διπλωματικής «Ο Άμλετ και ο 21ος αιώνας. Η αμφισβήτηση του οικοδομήματος της δυτικής σκέψης», ενώ παρακολούθησε το εαρινό εξάμηνο του Master 2 « Théâtre et Autres Arts » (département de l’ Institut d’ Etudes Théâtrales) στο Πανεπιστήμιο: Paris III Nouvelle Sorbonne.

Σπούδασε στο τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και στην δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν.

Υπήρξε βοηθός του Στάθη Λιβαθινού στις παραστάσεις της Πειραματικής Σκηνής: Μολιέρος: Εταιρεία υποκριτών του Μ. Boulgakof, Όνειρο του A. Strindberg, Το βλέμμα του μελαμψού άντρα του I. del Moral.

Στις δραστηριότητές της περιλαμβάνονται ανακοινώσεις σε συνέδρια, επιμέλειες θεατρικών προγραμμάτων, δημοσιεύσεις άρθρων, κριτικών και συνεντεύξεων, (Καθημερινή, Μανδραγόρας, Αυγή, Only theatre) σχεδιασμός και συμμετοχή στα πιλοτικά προγράμματα θεατρικής και αισθητικής αγωγής στον Δήμο Αθηναίων (2006-2012).

Υπήρξε βοηθός του καθηγητή Πλάτωνα Μαυρομούστακου στο μεταπτυχιακό μάθημα του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών «Εργαστήριο δραματολογικών και σκηνοθετικών πρακτικών».

Για τις θεατρικές περιόδους 2016-2017 / 2017-2018 συντονίζει την ερευνητική και δραματουργική ομάδα στη σειρά εκδηλώσεων Συνέβη στην Ελλάδα, στο Εθνικό Θέατρο η οποία είναι βασισμένη σε θέματα από τη Νεοελληνική Ιστορία, σε σκηνοθεσία Ν. Χατζόπουλου