Γεννήθηκε στην Αθήνα.

Αποφοίτησε από την Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης το 1994.

Συνεργάστηκε ως ηθοποιός με το Θέατρο Τέχνης στις εξής παραστάσεις: «Όρνιθες», «Ειρήνη» του Αριστοφάνη, «Πέρσες» του ΑισχύλουΣκην. Κάρολος Κουν), «Νεφέλες» του Αριστοφάνη, «Ιφιγένεια εν Αυλίδι», «Τρωάδες», «Άλκηστις» του Ευριπίδη, «Όπως σας Αρέσει», «Ριχάρδος ο Γ΄ » του Σαίξπηρ, «Οι Σοφολογιότατες» του Μολιέρου, «Το Παιχνίδι της Σφαγής» του Ε. ΙονέσκοΣκην. Γ. Λαζάνης), «Βάτραχοι», «Πλούτος» του Αριστοφάνη, Σκην. Μ. Κουγιουμτζής), «Αθήνα Μήλος Π.Χ. » του Αυγ. Φραγκούλη, «Ο Ελεγχος του Διεθνούς Ταμείου» του Γ. Ησαία, «Ο Μεγάλος Βασιλέας» Παραδοσιακό Παραμύθι, «Το Βαρελάκι με το Μέλι» του Λ. Ουστίνοφ, «Παραμύθι – Τρικύμιθι» Σαίξπηρ Σκην. Κ. Καπελώνης), «Αντιγόνη» του Ζ. ΑνούιγΣκην. Θ. Γράμψας), «Ένα Όνειρο » του ΣαίξπηρΣκην. Ν. Μαστοράκης), «Ο Φιλάργυρος » του Μολιέρου Σκην. Ε. Γαβριηλίδη), «Playmobil» του Π. ΜέντηΣκην. Π. Παπαδόπουλος). Με το Ανοιχτό Θέατρο του Γ. Μιχαηλίδη έπαιξε στις εξής παραστάσεις : «Αχαρνής» του Αριστοφάνη, «Ορέστεια» του Αισχύλου, «Μάνα Κουράγιο» του Μπ. Μπρέχτ, «Η Κύρια με το Σκυλάκι» του Α. Τσέχωφ, «Βίβα Ασπασία», «Τελευταία Πράξη», «Μια Κωμωδία» του Ι. Καμπανέλλη Σκην. Γ. Μιχαηλίδης). Με το Εθνικό Θέατρο «Η Γειτονιά των Αγγέλων» του Ι. Καμπανέλλη σκην. Κ. Τσιάνος,  “Ο Βιος του Γαλιλαίου” του Μπ. Μπρεχτ σκην. Β. Θεοδωρόπουλος, με την Θεατρική Διαδρομή «Ειρήνη» του Αριστοφάνη σκην. Π. Φιλιππίδη), με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων «Φιλοκτήτης» του ΣοφοκλήΣκην. Π. Παπαδόπουλος), με την Εταιρία Θεατρικοί Διάλογοι «Σφήκες» του Αριστοφάνη σκην. Τ. Χρυσικάκος, Κ. Καπελώνης.), με το Θέατρο Ακροπόλ «Η Αγία Ιώαννα των Σφαγίων» του Μπ. Μπρέχτ, σκην. Ν. Μαστοράκης), με τα Αθηναϊκά Θέατρα «Οι Ηλίθιοι» του Ν. Σάιμον, με το Θέατρο Μεταξουργείο «Φιλουμένα Μαρτουράνο» του Ε. Ντε Φίλιππο, σκην. Γ. Διαμαντόπουλος), με το Φεστιβάλ Αθηνών «Πατρολογήματα» του Ν. Γκόγκολ, σκην. Γ. Μπέζος),  με τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών  “Τα παιδιά της Χορωδίας” σκην. Φ. Ευαγγελινός, με το  Θέατρο Gazarte  “Η Κυρία της Νύχτας” του Γ. Μαρή σκην. Φ. Λύτρας  και με το Θέατρο Ελληνικός Κόσμος “Νίκη ” του Χ. Χωμενίδη σκην. Σ. Φασουλής. 

Εργάστηκε ως βοηθός σκηνοθέτης με τον Γ. Μιχαηλίδη στην παράσταση «Μια Κωμωδία» με τον Ε. Γαβριηλίδη στον «Φιλάργυρο» και με τον Θ. Γράμψα στην «Αντιγόνη» και στο παραμύθι «Η Βασίλισσα του Χιονιού».

Από το 2001 έχει σκηνοθετήσει της εξής παραστάσεις για το θέατρο: «Υπηρέτης δύο Αφεντάδων» του Κ. Γκολντόνι, «Η Κωμωδία των Παρεξηγήσεων» του Σαίξπηρ, «Βικτώρ ή τα παιδιά στην εξουσία» του Ρ. Βιτράκ, «Ο Έλεγχος του Διεθνούς Ταμείου» του Γ. Ησαϊα, «Το Τέλος του Καλοκαιριού», και «Bedtime Stories» του Γ. Ηλιόπουλου, «Το Άνθος του Καλοκαιριού» της Δ. Μιχαηλίδου, «Ηρακλής ή Αληθινή Ιστορία» της Α. Θεοδότου, «Η Ροδή και το Χρυσό Βεργί» Ηπειρώτικο Παραμύθι, «Το Παραμύθι με τα τέσσερα καπέλα» του Π. Πάντσιεφ, «Ραπουνζέλ» των Α. Γκρίμ, «Ο Μολυβένιος Στρατιώτης» του Χ. Κ. Άντερσεν, «Αλαντίν» άγνωστου άραβα συγγραφέα, «Πινόκιο» του Κ. Κολόντι, «Χάνς Κρίστιαν Άντερσεν, Μια Ζωή σαν Παραμύθι» του Άντρεσεν, «Πετρόσουπα» Παραδοσιακό παραμύθι, «Το Φάντασμα του Κάντερβιλ» του Οσκ. Ουάιλντ, “Οι Φανταστικές Ιστορίες του Βαρώνου Μυνχάουζεν” του Γκότφριντ Άουγκουστ Μπύργκερ – “Ο Σέρλοκ Χολμς και το Γαλάζιο Ρουμπίνι” του Άρθουρ Κόναν Ντόυλ  και “Ο Μικρός Πρίγκιπας” του Αντουάν Σεντ Εξυπερύ σε όπερα για παιδιά.

Στην τηλεόραση συμμετείχε στις τηλεοπτικές σειρές «Η Συκοφαντία του αίματος», Σκην. Κ. Αριστόπουλου, ΕΤ1) και «Οι Ιστορίες του Αστυνόμου Μπέκα», Σκην. Ν. Κρητικού), ALPHA).

Από το 2005 διδάσκει το μάθημα του Αυτοσχεδιασμού στην Σχολή του Θεάτρου Τέχνης.