Χωρίς τίτλο

Ζακυνθινής καταγωγής, σπούδασε οικονομικά στην ΑΣΟΕΕ, σκηνοθεσία κινηματογράφου και ζωγραφική στην ΑΣΚΤ με το Νίκο Νικολάου. Ιδρυτικό μέλος και κινηματογραφικός κριτικός του περιοδικού «Σύγχρονος Κινηματογράφος».

Από το 1986 συνεργάστηκε με την κρατική τηλεόραση, με ντοκιμαντέρ και εκπομπές που αφορούν κυρίως στην Επτάνησο. Παράλληλα σκηνοθετεί για το θέατρο.

Την τελευταία δεκαετία, δίδαξε αισθητική κινηματογράφου και τεχνική σκηνοθεσίας σε ανώτερες σχολές Δραματικής Τέχνης και Κινηματογράφου και στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου-Τμήμα Θεατρικών Σπουδών.

Από το 2004 έως το 2013, ήταν γενικός γραμματέας και αντιπρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών.

Έως πρόσφατα, υπήρξε Πρόεδρος Δ.Σ. του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου.

Φιλμογραφία μεγάλου μήκους:
Η Χρυσομαλλούσα, 1978 (δράμα)
Το Αίμα των Αγαλμάτων, 1982 (δράμα)
Άλκηστη, 1986 (δράμα)
Νυχτερινή Προβολή, 1987 (τηλεταινία ΕΤ1)
Ύμνος εις την Ελευθερία, Δ. Σολωμός – Ν. Μάντζαρος, 1990 (δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ)
Από τον Θεοτοκόπουλο στον Σεζάν, 1993 (ντοκιμαντέρ)
Το Τραγούδι της Ζωής, 2002 (δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ)
Σκλάβοι στα Δεσμά τους, 2008 (δράμα εποχής)