Αριστούχος απόφοιτη του τμήματος Θεατρικών Σπουδών του πανεπιστημίου Αθηνών και του μεταπτυχιακού προγράμματος με τίτλο: «Παγκόσμιο Θέατρο – Θεωρία, Δραματουργία, Πράξη». Το 2008 αποφοίτησε με υποτροφία από τη Σχολή Κινηματογράφου-Τηλεόρασης Λυκούργου Σταυράκου (η πτυχιακή ταινία της με τίτλο Bella απέσπασε Κρατικό Βραβείο Ποιότητας στο 49ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης). Συνέχισε τις σπουδές της στο εξωτερικό με αντικείμενο την Αισθητική της Εικόνας και τη Φιλοσοφία (Freie Universitӓt Berlin). Υπήρξε μέλος της οργανωτικής επιτροπής και επιστημονική συνεργάτης του Ευρωπαϊκού Δικτύου Έρευνας και Τεκμηρίωσης Παραστάσεων Αρχαίου Ελληνικού Δράματος (2012-2015).

Κατά τη διάρκεια των σπουδών της παρακολούθησε πολλά σεμινάρια για το θέατρο στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Δούλεψε ως βοηθός με τους σκηνοθέτες: Κ. Αρβανιτάκη, Δ. Μαυρίκιο και Α. Καλογρίδη. Σκηνοθέτησε τις παραστάσεις: Πέτρα σε σχήμα καρδιάς (Άδειος Χώρος Εθνικού Θεάτρου 2004) και Trust (Πειραματική Σκηνή Εθνικού Θεάτρου 2005).

Ιδρυτικό μέλος της θεατρικής ομάδας AΤΟΝΑΛ έχει συνεργαστεί με τη σκηνοθέτη και ηθοποιό Σοφία Μαραθάκη σε μια σειρά από θεατρικές παραγωγές, με πιο πρόσφατη την παράσταση Ο Φίλιπ Γκλας αγοράζει μια φραντζόλα ψωμί  (Θέατρο 104, 2015-16). Από τον Σεπτέμβριο του 2014 συνεργάζεται σταθερά ως δραματολόγος με το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν στον τομέα του ρεπερτορίου (Υπόγειο στο Φως, σκην. Κ. Καπελώνης, Το νησί των σκλάβων, Η Λίλα λέει, Θέλω μια χώρα, σκην. Μ. Κάλμπαρη) και των έντυπων προγραμμάτων. Την άνοιξη του 2015 υπέγραψε τη θεατρική μεταφορά του μυθιστορήματος του Herman Broch Οι Υπνοβάτες (Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, σκην. Θέμελης Γλυνάτσης). Έχει διασκευάσει για το θέατρο το μυθιστόρημα του Matthew Gregory Lewis Ο Καλόγερος (Skrow Theater, σκην. Β. Μαυρογεωργίου, 2016) και τη συλλογή διηγημάτων Γκιακ του Δημοσθένη Παπαμάρκου (Skrow Theater, σκην. Θ. Δόβρης, 2016). Σε συνεργασία με την Κάπα Εκδοτική έχει γράψει τα επίμετρα αρκετών θεατρικών εκδόσεων, με ποιο πρόσφατο εκείνο για το θεατρικό έργο του Ανδρέα Φλουράκη Θέλω μια χώρα. Έχει συμμετάσχει σε επιστημονικά συνέδρια με αντικείμενο εισηγήσεων το πολιτικό θέατρο και την παραστασιολογία του 20ου και 21ου αιώνα.